Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Thule Chariot CX 2 fietskar

Met deze aerodynamisch vormgegeven fietskar vervoert u uw kinderen op sportieve wijze naar school of naar het centrum. Ondertussen zitten de kinderen prinsheerlijk in de het gevoerde zitje. Dankzij de 5-puntsgordel zit uw zoon of dochter bovendien zeer veilig in de Thule CX 2. De fietskar wordt geleverd met een fietsset (fietsbevestigingsset). Met het gepatenteerde ezClick is de kar in no-time aan de achteras van de fiets bevestigd. Meer plug-and-play wordt het bijna niet voor een fietskar. 

Prinsheerlijk zitten

Als gezegd zitten kinderen uitermate veilig en comfortabel in de Thule Chariot CX 2. Al kijkend door het raampje zijn ze de koning te rijk. Via deze zijramen is het daarnaast mogelijk om de kar te ventileren. Zo wordt het nooit al te warm. De Thule fietskar is verder voorzien van een tweetal gevoerde stoeltjes. Na gebruik kunnen deze uit de kinderkar gehaald worden. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld een grote hoeveelheid bagage of boodschappen wilt vervoeren.

Accessoires

Niet alleen aan het comfort en het gemak voor de kinderen is gedacht. De Thule Chariot CX 2 beschikt namelijk ook over ergonomische duwbeugels die ook nog eens voorzien zijn van een handrem. Zo heeft u te allen tijde de controle over de kar. De ergonomische duwstangen maken het mogelijk om gemakkelijk met de kar te gaan wandelen of zelfs te gaan joggen. Let wel op dat hiervoor een losse set besteld moet worden. Via de bundelaanbiedingen kunt u zien welke accessoires en sets er los beschikbaar zijn.

Kenmerken

  •  Geschikt voor meerdere sportactiviteiten
  •  Wordt bevestigd aan de achteras
  •  Verstelbare ophanging voor een stabiele rit
  •  Uitneembaar gevoerd zitje
  •  Inclusief een fietsset
  •  Met Click ’n Store voor accessoires en ombouwkits
Fietskar Expert
Logo