Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Thule

Op fietskar-expert vindt u het grootste aanbod, aerodynamisch vormgegeven fietskarren van het Zweedse Thule. Dit merk is al langer bekend bij mensen die met de auto op reis gaan, dankzij de fietsendragers en dankzij de dakkoffers.

Populaire fietskarren van Thule op Bol.com

Chariot fietskarren worden Thule

Chariot, fabrikant van fietskarren, was al een dochteronderneming van Thule. De mensen achter Thule willen echter langzaamaan de fietskar bij hun merk gaan onderbrengen. De prachtige Chariot Chinook, de Chariot CX 1 en Chariot CX 2 worden nu allemaal Thule.

De Thule fietskar is comfortabel en gebruiksvriendelijk

De Thule fietskar onderscheidt zich van andere fietskarren door het grote comfort en zijn gebruiksvriendelijkheid. De gevoerde zitjes zitten iets achterover gekanteld in de karren. Hierdoor zitten kinderen er heerlijk in. Na gebruik kunnen de zitjes eenvoudig uit de fietskar gehaald worden. Ook is het mogelijk om de fietskarren van Thule zeer compact op te vouwen. Zo passen ze in de auto of in de schuur. Aan de achterkant van de Thule fietskarren zit een forse opbergruimte, waar met gemak boodschappen, kleding of Thule ombouwkits in geplaatst kunnen worden.

Fietsen, wandelen of joggen

Of u nu met de Thule fietskar wilt fietsen, wandelen of joggen: het kan allemaal. Er zijn in onze webshop meerdere accessoires en ombouwkits te verkrijgen die de kar in een handomdraai omtoveren in een kinderkar, een jogging-buggy of weer terug naar een fietskar. Ergonomische duwstangen in combinatie met schijfremmen maken het wandelen en joggen een stuk aangenamer en bovendien veiliger.

Fietskar Expert
Logo