Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Doggyride

Doggyride maakt deel uit van Dutch Dog Design, een Nederlands / Amerikaans bedrijf dat de marktleider is als het gaat om fietskarren die special gemaakt zijn om honden in te vervoeren. Dit merk was in 2003 de pionier op dit front en heeft sindsdien heel wat geavanceerde producten op de markt gebracht. Doggyride biedt oplossingen in de fietsindustrie omdat fietskarren voor kinderen doorgaans verschillen van fietskarren om honden in te vervoeren.

Beste Doggyride fietskar kopen op Bol.com

Voor elk type hond een fietskar

Hiermee biedt Doggyride een belangrijke oplossing voor fietsers die hun hond graag mee willen nemen, maar voor wie een mandje bij het stuur of achterop te klein is of te onhandig. Doggyride heeft bovendien veel verschillende fietskarren, waardoor er voor elk type hond en fietser een model is dat er prima bij past. Zo heeft uw favoriete huisdier zijn eigen comfortabele plekje tijdens de rit, waarbij uiteraard gedacht is aan het nodige comfort voor de viervoeter. Zo is de Doggyride waterafstotend en is het materiaal zodanig dat uw hond goed kan ademen in de fietskar.

Veel ruimte en comfort voor uw hond

De Doggyride is ook ideaal om uw hond in mee te nemen voor als u langer afstanden aflegt. De zitruimte in de fietskar kan namelijk tevens gebruikt worden als bench. In alle fietskarren van Doggyride is extra ruimte aanwezig dankzij opbergvakken om bijvoorbeeld waterflessen in mee te nemen, maar ook andere spullen voor uw hond zoals een riem, kleedjes, botjes en hondenbrokken.

Fietskar én Wandelwagen

De Doggyride is behalve een fietskar ook nog een wandelwagen voor uw hond. U kunt de fietskar los koppelen en met behulp van de wandelkit gebruiken als wandelwagen, voor het geval u er even niet met de fiets op uit wilt. In de wandelkit zit een voorwil, een stang en een rem. Deze kunt u eenvoudig aan de Doggyride vastmaken. Voor bijna elke hond is er een fietskar van Doggyride die past. Voor puppy’s en andere kleine hondjes tot 25 kilo, middelgrote honden tot 45 kilo en grotere tot 50 kilo.

Fietskar Expert
Logo