Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Croozer

Croozer is een merk dat bekend staat om de gebruiksvriendelijkheid van de fietsproducten die het bedrijf produceert. Croozer is ooit begonnen in Duitsland, maar de producten zijn bij tal van distributeurs verkrijgbaar door heel Europa en ook daar buiten.

Populaire Croozer fietskarren

Specialist in fietsaanhangers en tandems

Croozer is een specialist in fietsaanhangers en tandems die allen familievriendelijk en budgetvriendelijk zijn. Als u graag met de fiets er op uit trekt en uw kind, hond of een hoop bagage mee wilt nemen, dan bieden de fietskarren van Croozer de oplossing. In de collectie van Croozer vindt u veel verschillende soorten producten in de categorieën Croozer Kid, Croozer Dog, Croozer Cargo en Croozer Mini.

Croozer Kid

De Croozer Kid is de multifunctionele kinderaanhanger in een aerodynamisch vorm met een laag zwaartepunt, waardoor er altijd sprake is van een goede wegligging. De fietskarren uit deze serie zijn verkrijgbaar in vrolijke en klassieke kleuren. Ze zijn praktisch en simpel te gebruiken. Geschikt voor de jongste kinderen, ook voor baby’s. Zo kunt u met deze fietskar goed beschermd de weg op, terwijl uw kind goed is beschermd is in weer en wind. De Croozer Kid heeft een speciale duwbeugel waardoor uw kind goed blijft zitten zelfs wanneer de fietskar kantelt. Deze fietskar heeft tevens een 5-punts gordel en een stevige aluminiumbumper. De Croozer Kid is simpel te bedienen, zowel de bevestiging aan de fiets als het inklappen na gebruik. In een handomdraai heeft u de Croozer Kid opgeklapt, zodat deze weinig ruimte inneemt.

Croozer Dog

De Croozer Dog is, zoals de naam al aangeeft, de fietskar die ideaal is om uw hond in mee te nemen. Uiteraard lopen en rennen de meeste honden graag zelf, maar voor de lange afstanden kan de honden fietskar uitkomst bieden. Bovendien is dit een stuk veiliger voor uw huisdier dan wanneer hij naast u rent terwijl u fiets. Bij Croozer hebben de hondenkarren een stalen frame met een kunststof bodem, met twee in- en uitgangen; voor en achter. Zo kunt u uw favoriete huisdier op een gerieflijke manier overal mee naar toe nemen, verkrijgbaar met zijvensters met insektennet.

Croozer Cargo

Een kofferbak voor de fiets, zo kunt u de Croozer Cargo het beste zien. Deze fietskar met een ruime laadbak is ideaal om veel of grote spullen in mee te nemen. Ideaal voor wat te zwaar of te qua formaat niet goed mee te nemen is op de bagagedrager, in een fietsmand of fietstas. Het dekzeil op de Croozer Cargo beschermt u spullen tegen hevige regen en modder. Dit Croozer-product is na gebruik gemakkelijk op te vouwen, zodat er weinig ruimte voor nodig is om de fietskar op te bergen.

Croozer Mini

Voor wie minder heeft mee te nemen tijdens het fietsen, maar nog altijd te veel voor in de hand of op de bagagedrager is er de Croozer Mini, die verkrijgbaar is in een kekke oranje kleur en eveneens eenvoudig is op te vouwen. Een duw- en speelkar voor kinderen, met een bagagevak en een parkeerrem. De Mini-fietskar is ook geschikt om kleinere huisdieren in mee te nemen.

Croozer biedt uitkomst

Of u nu op reis gaat met de fiets, boodschappen doet, de kinderen naar school of de crèche brengt of uw hond wilt meenemen naar het bos, een fietskar van Croozer biedt uitkomst!

Fietskar Expert
Logo