Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Chariot

Ouders over de gehele wereld zijn zeer tevreden over de innovatieve en multi-functionele kinderfietskarren van Chariot. Chariot is een toonaangevende speler op de markt van fietskarren, speciaal voor kinderen. De fietskarren van Chariot komen tijdens internationale producttests steevast als beste uit de bus en krijgen hoge cijfers voor functionaliteit en kwaliteit. De gebruikte materialen worden allemaal op schadelijke stoffen getest.

Veiligheid

Voor Chariot is de veiligheid van u en uw kind een belangrijk speerpunt. Alle fiets karren worden derhalve met grote zorg gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen. De fietskarren van Chariot zijn uitgerust met het CTS systeem: “Child Transport System”. Dit systeem heeft een heleboel unieke en bijzondere eigenschappen. Uiteraard zijn alle gebruikte materialen van de beste soort en staat de veiligheid van u en uw kind(eren) bovenaan. Vandaar dat de fietskar is voorzien van reflecterende eigenschappen, zoals Energlo. Maar ook de 5-puntsgordel geeft uw kind de ultieme bescherming. De fietskarren zijn tevens uitgerust met een zeer goede bladvering en een zachte rugbekleding. Ander standaard eigenschappen van de Chariot fietskar: parkeerrem, zonnewering, een goed geventileerd hoofdgedeeldte met ruimte voor her dragen van een helm, gecombineerde regen- en insectenhoes en een klimaatregeling middels een uitzonderlijk ventilatiesysteem.

Uitbreidingen

De Chariotkarren worden standaard als basis geleverd en u kunt daarna kiezen wat voor transport systeem u aan de fietskar wilt koppelen. De meeste ouders kiezen uiteraard voor de fietsset. Deze wordt aan de as van de fiets bevestigd. U kunt echter ook kiezen voor een buggyset (twee kleine wielen die aan de voorkant zitten). De kinderkar wordt dan een wandelkar, die dan verbazingwekkend wendbaar is geworden. Erg handig om fijn met uw kind te gaan wandelen of boodschappen te gaan doen. Een andere mogelijk is speciaal voor de sportieve ouders onder ons: de joggingset. Met deze set (groot wiel aan voorzijde) kunt u de kinderkar ombouwen tot een joggingkar. Als laatste willen wij de skiset noemen: deze is alleen compatible met de Cheetah en de Cougar. Daarnaast is er ook een skiset beschikbaar voor de Chariot CX, die gebouwd zijn ná 2006. De kar wordt na montage van de skiset eigenlijk een slede. Ideaal voor langlauftochten. Kijk gerust rond op onze website www.fietskar-expert.nl en komt u er niet uit of heeft u vragen, neem dan contact op met onze klantenservice, zij staan u vriendelijk en deskundig te woord.

Fietskar Expert
Logo