Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietskarren in 🏬 8 webshops

Burley

Burley is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van fietskarren en tegenwoordig marktleider. Burley heeft dan ook een breed assortiment aan fietskarren, met de meest uiteenlopende modellen. In de collectie zitten kinder fietskarren, transport fietskarren, aanhangfietsen en honden fietskarren.

Online een fietskar van Burley kopen

Stevig en licht

De fietskarren van Burley voldoen aan de eisen van de veeleisende fietser. Zo zijn de fietskarren van Burley niet alleen gemaakt van heel stevig aluminium materiaal, maar ook licht zodat u het niet zwaar heeft, maar lekker soepel vooruit komt. Daarnaast zijn de Burley’s erg eenvoudig aan de fietsen te bevestigen, zodat het comfort optimaal is.

Goede bescherming met een Burley

De fietskarren van Burley hebben een hoge draagcapaciteit, dus u kunt er heel veel in meenemen. Kleding, ballen of een picknickset kunt u bijvoorbeeld eenvoudig vervoeren in de bagagekarren van Burley. Het materiaal is waterafstotend, zodat u zich ook op minder mooie dagen geen zorgen hoeft te maken. De Burley fietskarren beschermen kinderen zo tegen wind en regen en dankzij zonneweringen is uw kind ook goed beschermd tijdens de zomer en op zonnige lentedagen. Etenswaren blijven uiteraard ook langer houdbaar.

Design en functionaliteit

Burley wil het actieve buitenleven en het plezier op de fiets stimuleren met het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige producten voor de fietsindustrie die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarbij combineert Burley een prachtig design met functionaliteit bij elke fietskar. Veiligheid en duurzaamheid staan ook hoog in het vaandel bij Burley. Wij willen dat u zich zo veilig mogelijk voelt als u lekker aan het fietsen bent met een Burley en dat de fietskar zo lang mogelijk, liefst jarenlang mee gaat. Met een Burley kunt u dus rustig genieten.

Fietskarren en accesoires

Burley heeft een wereldwijde distributie van kwalitatief goede fietskarren in allerlei soorten en maten, maar produceert daarnaast ook allerlei accessoires en toebehoren, zoals trailers, trailercycles en afneembare onderdelen.

Fietskar Expert
Logo