Fietskar-merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Michezo fietskar voor 2 kinderen + gratis verlichting

21 jun. 2022
“Handige fietskar voor kinderen. Het leuke van deze kar is dat je hem makkelijk kunt meenemen naar de stad of dorp ivm het beweegbare voorwiel als je wilt lopen of zelfs hardlopen. Ook is hij makkelijk te koppelen aan de fiets :-) ”
Michezo fietskar voor 2 kinderen + gratis verlichting

Thule Chariot Lite 2 Agave fietskar

28 okt. 2021
“Met twee kindjes en wij die graag wandelen of fietsen is deze fietskar de beste investering geweest. Onze jongste ging er vanaf haar tweede weekje mee in, wij hadden dan ook de hangmat gekocht. Beide kindjes zitten super comfortabel in, ook als ze in slaap vallen zitten ze goed. De schokken voor de kinderen vallen heel goed mee, we zien hen amper bewegen ze gaan mooi mee met de kar. Er is voldoende opbergruimte. Enige nadeel vind ik persoonlijk dat je heel diep in de laadruimte moet gaan voor kleine spulletjes (sleutels, drinkbus). Maar als je er een rugzak in steekt geraakt deze er makkelijk in en uit. Wij zullen waarschijnlijk nog de organizer bij kopen voor de kleine spullen op te bergen. Wij hadden lang getwijfeld voor een dubbele buggy of deze fietskar, maar zijn zeer tevreden dat we de fietskar hebben gekozen. Deze kunnen we ook aan de fiets hangen. De kar is ook zeer handig in gebruik. De fietskar is niet goedkoop, maar is ondertussen zijn centjes meer dan waard. Het heeft ons vrijheid om te wandelen, fietsen,... We moeten niet met twee buggy's rondlopen, we hebben voldoende opbergruimte en de kindjes zitten veilig en comfortabel. ”
Thule Chariot Lite 2 Agave fietskar

Thule Coaster XT fietskar

20 okt. 2021
“In het aanbod van alle karretjes hebben we voor de Thule gekozen vanwege de positieve reviews online. De levering was goed; snel en goed verpakt en compleet. Montage was erg eenvoudig; de onderdelen zijn makkelijk te plaatsen en zonder veel technisch inzicht mogelijk. Gebruik bevalt tot nu toe ook prima. Het fietst lekker en makkelijk. De bagageruimte achterin is erg fijn voor de luiertas / picknick mand. Alleen het zitje ondersteund niet erg goed. Het is geen stevig bankje en de rug heeft ook wat matige ondersteuning. Niet iets voor een langere rit. De 5 puntsgordel biedt wel voldoende veiligheid en de reflectiepunten en vlaggetje maken het karretje goed zichtbaar.”
Thule Coaster XT fietskar