Fietskar-merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Burley Nomad bagagekar

25 sep. 2018
“De Burley Nomad is een uitstekend alternatief voor zware fietstassen die de fiets een onaangename massa traagheid geven. Met de Burley Nomad voelt je fiets aan alsof je geen bagage hebt. Bij het optrekken voel je vanzelfsprekend de extra massa maar eenmaal op snelheid merk je vrijwel niets meer van je bagage. De Burley laat zich heel gemakkelijk koppelen en ontkoppelen, en bepakken. Ik heb ook het optionele bagagerek wat erg handig is voor het opbinden van de (vaak natte) tent.”
Burley Nomad bagagekar

Burley Travoy Bagagekar

23 jul. 2018
“Allereerst over Frank. Prijs is OK en de aflevering is correct verlopen. De Travoy is een mooie fietskar en lijkt te voldoen waar ik hem voor op het oog heb, nl het vervoeren van mijn visspullen via de fiets. Het eerste probleem deed zich al direct voor. De beugel op mijn zadelpen vast gemaakt, maar de afstand was te groot om de Travoy er aan te hangen. Dus dan maar een bagagebeugel aanschaffen, Niet bij Frank gekocht, was te duur, maar je bent wederom 30 Euro extra kwijt. Ook het monteren van deze beugel op de bagagedrager is niet eenvoudig. In mijn geval kon het alleen midden op de bagagedrager en derhalve pasten mijn zijtassen niet meer. De beugel steekt nl een stuk uit. Dus na veel gedoe past de Travoy achter mijn fiets. de combinatie rijdt goed, geen probleem. Wat vreemd is dat de banden leeg zijn als ze geleverd worden. Oppompen met een fietspomp gaat niet, is weer een speciale nippel voor nodig. Is niet bijgeleverd. Voor zo'n dure fietskar zou je dit soort zaken toch wel mogen verwachten. Al met al moet je toch wel moeite doen en kosten maken om deze kar goed werkend achter je fiets te krijgen en dat is jammer. Overigens is deze kar in één weekend 10 Euro duurder geworden. ”
Burley Travoy Bagagekar

Burley Tail Wagon Hondenkar

23 jun. 2018
“Wij hebben nu een paar weken deze kar en hij bevalt ons prima. Onze hond (labrador) past er prima in en kan zitten/liggen/staan. De mogelijkheden om haar vast te zetten zijn prima. De kar ligt erg stabiel achter de fiets en rijd soepel. Twee kleine nadelen zie ik wel. De opbergruimte aan de achterkant van de kar daar heb je niet zo veel aan. Om je hond de kar in te laten moet je dit losmaken. een deel moet omlaag en een deel moet omhoog. En dan valt alles er dus uit. En we vinden de kar erg dicht op de fiets zitten. Een gemiddelde hond zou dus aan je achterspatbord kunnen gaan likken. Niet zo heel erg, maar als je die niet hebt is het niet zo handig. Verder niets dan lof voor deze kar. Een hele verbetering met de kar die we hiervoor hadden.”
Burley Tail Wagon Hondenkar