Fietskar-merken

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Thule Chariot Lite 1 fietskar

8 sep. 2017
“Ik koos dit product omdat ik een kar nodig heb die makkelijk te koppelen en ontkoppelen is, vering heeft, comfort biedt, licht, flexibel (makkelijk om te bouwen) hij moet voor ons een auto vervangen dus langer tot een jaar of 6/7 is voor ons een pre. Incl buggyset en fietstrailerkit. Het product voldoet aan alle eisen hierboven. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Super makkelijk, super snel, je voelt hem niet aan de fiets, en er zit een groot bagage net in. Hij is gewoon perfect. Ik zou niet naar een goedkopere kar kijken en geld gelijk goed besteden.. ( kind van bijna 6 kan er nog met voldoende ruimte in) Het enige wat ik mis is een lighouding. Die wel in de chinook zit. Als je kind uit de baby schaal of dreumes zitting in gegroeid heb je last van bungelende hoofdje. Maar so be it. Als ik hem niet zo laat gekocht had had ik zeker zelf duurdere versies aangeschaft.”
Thule Chariot Lite 1 fietskar

Thule Chariot Lite 2 fietskar

1 sep. 2017
“Prijzige fietskar maar het geld waard: zeer licht maar toch stevig, wendbaar en makkelijk opplooibaar. Geraakt wel net niet door onze voordeur, maar de zijwieltjes zijn makkelijk te demonteren. Enkel jammer dat de accessoires (jogging wiel, baby hangmat, ...) ook best nog een investering zijn.”
Thule Chariot Lite 2 fietskar

Roland Fiets-basisaanhanger Carrie M Big

31 mrt. 2017
“We hebben hier te maken met een van de beste fietskarren m.a.w. fietsaanhangwagen. Door middel van de extra bijgeleverde reling kan zelfs de hond er in mee. Wat ik mis, zijn spatborden voor de regen en een bumper bescherming voor de wielen. Ondanks dit gemis, blijft het een fantastisch fietsaanhangwagen om mee achter de fiets te nemen.”
Roland Fiets-basisaanhanger Carrie M Big