Zitting en toebehoren

Fietskaraccessoires: zitting en toebehoren

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Melia peuterzitting comfort (7+ maanden)

2 sep. 2021
“Zoals al door velen is beschreven, ook op deze website, is het stoeltje an sich prima. Wel veel geld voor een stukje piepschuim, maar dat zijn maxi cosi's ook. De handleiding echter......dit is wel even next level waardeloze informatie. De makers doen een leuke poging hoor, maar kom op zeg. Schakel even een professioneel bedrijf in (of tiener die verstand heeft van filmpjes en logisch tekenen), want dit is toch echt beschamend. Particulieren met eigen filmpjes doen het nog beter en informatiever. Het is dat er geen andere speler op de markt is, maar alleen al om deze reden zou ik niet snel weer iets van Melia bestellen.”
Melia peuterzitting comfort (7+ maanden)

Melia peuterstoel Aron (7+ maanden)

30 jul. 2021
“Ik heb twee stoeltjes voor mijn tweeling van 10 maanden in de fietskar. Ze zitten er super fijn en stevig in. Ik heb geen extra hoofdsteunen o.i.d. nodig. Om de stoeltjes stevig bevestigd te krijgen was wel echt een puzzel. De (summiere) beschrijving of videos op internet helpen je niet echt verder. Na een halve dag pielen is het wel gelukt maar dat is iets om rekening mee te houden. ”
Melia peuterstoel Aron (7+ maanden)

Melia peuterstoel Aron Comfort (7+ maanden)

28 jan. 2021
“Ik heb gekozen voor dit product zodat ik mijn zoontje van 1 jaar gemakkelijk mee kon nemen in de bakfiets. Ik kon het stoeltje gemakkelijk instaleren met de bestaande gordels van de bakfiets! Mocht dit niet lukken er worden ook gordeltjes meegeleverd! De prijs is wel wat aan een hoge kant voor een simpel piepschuimen stoeltje! ”
Melia peuterstoel Aron Comfort (7+ maanden)