fietskar-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Burley

Filters

Filter op:
Soort fietskar
Toon resultaten (8)
Draagvermogen
Toon resultaten (8)
Kleur
Toon resultaten (8)
Gewicht
Toon resultaten (8)
"fietskar-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Burley

Burley is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van fietskarren en tegenwoordig marktleider. Burley heeft dan ook een breed assortiment aan fietskarren, met de meest uiteenlopende modellen. In de collectie zitten kinder fietskarren, transport fietskarren, aanhangfietsen en honden fietskarren.

Stevig en licht

De fietskarren van Burley voldoen aan de eisen van de veeleisende fietser. Zo zijn de fietskarren van Burley niet alleen gemaakt van heel stevig aluminium materiaal, maar ook licht zodat u het niet zwaar heeft, maar lekker soepel vooruit komt. Daarnaast zijn de Burley’s erg eenvoudig aan de fietsen te bevestigen, zodat het comfort optimaal is.

Goede bescherming met een Burley

De fietskarren van Burley hebben een hoge draagcapaciteit, dus u kunt er heel veel in meenemen. Kleding, ballen of een picknickset kunt u bijvoorbeeld eenvoudig vervoeren in de bagagekarren van Burley. Het materiaal is waterafstotend, zodat u zich ook op minder mooie dagen geen zorgen hoeft te maken. De Burley fietskarren beschermen kinderen zo tegen wind en regen en dankzij zonneweringen is uw kind ook goed beschermd tijdens de zomer en op zonnige lentedagen. Etenswaren blijven uiteraard ook langer houdbaar.

Design en functionaliteit

Burley wil het actieve buitenleven en het plezier op de fiets stimuleren met het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige producten voor de fietsindustrie die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarbij combineert Burley een prachtig design met functionaliteit bij elke fietskar. Veiligheid en duurzaamheid staan ook hoog in het vaandel bij Burley. Wij willen dat u zich zo veilig mogelijk voelt als u lekker aan het fietsen bent met een Burley en dat de fietskar zo lang mogelijk, liefst jarenlang mee gaat. Met een Burley kunt u dus rustig genieten.

Fietskarren en accesoires

Burley heeft een wereldwijde distributie van kwalitatief goede fietskarren in allerlei soorten en maten, maar produceert daarnaast ook allerlei accessoires en toebehoren, zoals trailers, trailercycles en afneembare onderdelen.

Laatste reviews

  • Om de kar als boodschappenwagen te kunnen gebruiken maakten we een 2-delige bodem van dunne betonplex. Aldus kan het tussenschot nog steeds dienst doen. De bodemplaten rusten volledig op de frame door de uitgezaagde uitsparingen voor de bouten en hoeken. Ze worden op hun plaats gehouden door 2 eenvoudige spanbanden die ook de lading vastsjorren. Kleine pakjes plaats ik in een box aan de kant van de wielas, vastgezet met de spanband. Grotere verpakkingen leg ik aan de andere kant van het tussenschot, onder de 2de spanband. Vorige week laadde ik 2 6-packs water met tweeliter petflessen op de wielas van de kar plus een 6-pack literflessen melk en een 4-pack met fruitsap (36-37 kg in totaal). Dit was een hachelijke onderneming, te meer omdat ik niet teveel gewicht op de as van mijn fiets wilde. Na een minuut rijden heb ik de lading moeten herverdelen. Dankzij mijn 2 spanbanden werd alles goed vastgesjord. Ik kan er niet genoeg de nadruk op leggen hoe belangrijk het is om een lading goed vast te sjorren. Verbeeld je wat er zou gebeuren als je plots moet remmen of uitwijken.
    Burley Nomad 2014 Aanhanger Gratis retour: €389,-
    Burley Nomad 2014 Aanhanger

Veelgestelde vragen

Burley Tail Wagon Hondenkar

Vraag: Beste mensen, Bij afmetingen en gewicht staat niet hoe zwaar de kar is. Ik las ergens dat deze kar 10 kg weegt, klopt dat. En is dat dan inclusief wielen en bevestiging? Ik heb nu een rode doggy- ride Original, maar ben op zoek naar een lichtere kar om gemakkelijker mee in de bergen te kunnen fietsen. De afmetingen van deze kar lijken zo groot....is hioj groter dan de doggy ride en toch lichter? vriendelijke groet Cecile van Oorschot

Antwoord van onze expert: De Burley Tail Wagon weegt 11 kilo, hij is dus 6 kilo lichter dan de Doggy Ride Original.

Burley Travoy Bagagekar

Vraag: Beste, de bevestiging voor aan de zadelstang is een optie die in de bundels staat mag ik daaruit concluderen dat bij aankoop van enkel de fietskar zonder meer er geen enkele bevestigingsbeugel meegeleverd is? Indien wel welke dan ?

Antwoord van onze expert: De bevestiging voor aan de zadelstang wordt meegeleverd.

Burley Tail Wagon Hondenkar

Vraag: Hoe bevestig ik de stang aan de fiets? Is daar een handleiding of een filmpje van?

Antwoord van onze expert: Dit is dusdanig eenvoudig dat hier nooit een filmpje voor gemaakt is, u kan simpelweg de as los halen en hier de bevestiging aan zetten.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.