fietskar-expert

Burley

Filters

Soort fietskar
Toon resultaten (6)
Opties
Toon resultaten (6)
Draagvermogen
Toon resultaten (6)
Kleur
Toon resultaten (6)
Gewicht
Toon resultaten (6)
"fietskar-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Burley

Burley is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van fietskarren en tegenwoordig marktleider. Burley heeft dan ook een breed assortiment aan fietskarren, met de meest uiteenlopende modellen. In de collectie zitten kinder fietskarren, transport fietskarren, aanhangfietsen en honden fietskarren.

Stevig en licht

De fietskarren van Burley voldoen aan de eisen van de veeleisende fietser. Zo zijn de fietskarren van Burley niet alleen gemaakt van heel stevig aluminium materiaal, maar ook licht zodat u het niet zwaar heeft, maar lekker soepel vooruit komt. Daarnaast zijn de Burley’s erg eenvoudig aan de fietsen te bevestigen, zodat het comfort optimaal is.

Goede bescherming met een Burley

De fietskarren van Burley hebben een hoge draagcapaciteit, dus u kunt er heel veel in meenemen. Kleding, ballen of een picknickset kunt u bijvoorbeeld eenvoudig vervoeren in de bagagekarren van Burley. Het materiaal is waterafstotend, zodat u zich ook op minder mooie dagen geen zorgen hoeft te maken. De Burley fietskarren beschermen kinderen zo tegen wind en regen en dankzij zonneweringen is uw kind ook goed beschermd tijdens de zomer en op zonnige lentedagen. Etenswaren blijven uiteraard ook langer houdbaar.

Design en functionaliteit

Burley wil het actieve buitenleven en het plezier op de fiets stimuleren met het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige producten voor de fietsindustrie die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarbij combineert Burley een prachtig design met functionaliteit bij elke fietskar. Veiligheid en duurzaamheid staan ook hoog in het vaandel bij Burley. Wij willen dat u zich zo veilig mogelijk voelt als u lekker aan het fietsen bent met een Burley en dat de fietskar zo lang mogelijk, liefst jarenlang mee gaat. Met een Burley kunt u dus rustig genieten.

Fietskarren en accesoires

Burley heeft een wereldwijde distributie van kwalitatief goede fietskarren in allerlei soorten en maten, maar produceert daarnaast ook allerlei accessoires en toebehoren, zoals trailers, trailercycles en afneembare onderdelen.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Burley D'Lite 2014 Fietskar

Vraag: Kan deze kar makkelijk op een mountainbike worden gemonteerd? Of zijn hier speciale onderdelen voor nodig?

Antwoord van onze expert: Deze fietskar kan eenvoudig aan de as van uw fiets worden bevestigd. Echter is natuurlijk niet elke fiets hetzelfde en kán het zijn dat het net niet past.

Burley Travoy Bagagekar

Vraag: Beste, de bevestiging voor aan de zadelstang is een optie die in de bundels staat mag ik daaruit concluderen dat bij aankoop van enkel de fietskar zonder meer er geen enkele bevestigingsbeugel meegeleverd is? Indien wel welke dan ?

Antwoord van onze expert: De bevestiging voor aan de zadelstang wordt meegeleverd.

Burley D'Lite 2014 Fietskar

Vraag: Breedte van de fietskar

Antwoord van onze expert: De afmetingen van de fietskar zijn HxBxL: 97×79×86 cm

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk

  • 1 Gecertificeerde webwinkel
  • 2 Onafhankelijke beoordelingen
  • 3 Kopersbescherming tot €2.500,-
  • 4 100% betrouwbaar
  TrustedShops logo
  Rapportcijfer 8,4 (7 reviews)
 • "De enige leverancier die mijn bestelling tussen 17:00 en 22:00h kon aannemen en deze volgende dag kon bezorgen. Deze snelle levering volledig waargemaakt, met scherpere aflevertijden dan PostNL."

  Lees meer
  Zeer goed 22 augustus 2015 8
 • "Toen ik de kar voor de eerste maal gebruikte, om te gaan vissen, is het handvat waar de twee stangen bij elkaar komen. los gegaan. Die ene schroef kon de trillingen niet opvangen. Dus de bevestiging tussen het handvat en de dubbele stangen is niet optimaal. Verder is de kar naar volle tevredenheid."

  Lees meer
  Uitstekend 9 juni 2015 10
 • "Ik kan er niet zo veel van zeggen na 1 bestelling"

  Lees meer
  Goed 20 mei 2015 6